Cerca en aquest bloc

dimarts, 24 de juliol del 2012

L'esbaiola't 2012 (Estiu 12, 4)


Els dies 20,21 i 22 de juliol vam anar a l’Esbaiola’t. Ja és el tercer any que hi anem i cada any ens ho passem molt bé.
Vam sortir  de casa el divendres després de dinar i  vam arribar a les 5 de la tarda.
Jo i la meva mare anàvem amb la Sílvia i el Víctor i seguíem el cotxe dels Blasi. Quan vam arribar a Burg vam desfer les maletes i vam anar cap a Esterri a veure el primer teatre: Les filles du 2ème d’acrobàcia aèria, vam sopar un entrepà i vam anar a veure a l’Enric que feia El príncep feliç. Després ens vam trobar a la Merli, al Jordi i al Josep.
El dissabte vam veure tres obres i la que em va agradar més va ser Prises Multiples perquè sortia un robot fet amb capses de cartró. La història era sobre uns homes que treballaven en una fàbrica.
Al dia següent també vam veure tres obres i la que em va agradar més va ser Starfatal que era de circ amb acrobàcies i feia riure perquè hi havia una noia que tot li sortia malament.
Espero poder tornar l’any que ve.
SARA G.


El cap de setmana passat vam anar a l’Esbaiolat amb la Sara i el Víctor             
També ens vam trobar els trigèmins.
L’Esbaiolat es un festival de teatre i de circ.
Dels 8 espectacles que vam veure el que em va agradar mes va ser
THIS SIDE  UP,  un espectacle de  acrobàcies  i experiments sobre el cos humà. També em va agrada el pallasso Marcel Gros. Feia molta gracia i explicava  unes histories super divertides. Mentre anàvem d’un espectacle a l’altre veiem tota la  gentada que hi havia caminant per arribar a l’espectacle a temps.
Anàvem a dormir a una caseta que tenim en un poble que es diu Burg .
Als matins jugàvem a l’escondite per tot el poble, a lluita amb bastons, a futbol i a cotxes.
Marc Blasi  
           

M´han agradat tots  els espectacles igual i molt. Si pugués escollir-ne 1 escolliria el de les caixes perquè és divertit i al Gerard ( de música) li agradaria perquè fan música amb percussió d´objectes de la fàbrica.


Víctor
- Fantàstic! Ja anem per la quarta col.laboració!  El blog fa vacances acompanyat de gent de quart i de P5!!!! Uauuuuuuuuuuuuu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recordes?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...