Cerca en aquest bloc

dimarts, 22 de juny del 2010

L'últim dia del curs 2009/2010

Un blog és una bitàcola, un diari, un quadern interactiu on es pot escriure tot el que va passant i també on es pot anotar el que sentim.
Avui hem arribat al dia número 176 (demà ho confirmarem mirant el calendari que la Txell ha anat omplint) d'aquest curs. Potser al principi semblen molts dies però al final no ho són pas.
Teníem ganes de dir que per a nosaltres aquest dia, sempre, ens deixa una sensació de buidor i l'endemà és un dia estrany. Ara no ho és tant perquè a l'escola es fan estades i si parem l'orella podem sentir algunes de les veus que ens han acompanyat des de setembre. Res que ja hem dit part del que voliem dir.

Els i les de segon faran tercer, s'han fet mooooolt grans i la colla de primer seran... la gent gran del Cicle Inicial. Que és més que important. Serà qui acollirà als Conills i qui els ensenyarà el camí per a continuar sent persones bones i sàvies.

Gràcies a tothom.
P.D. Un petonet molt especial per la Laura de part de tots i totes. Li desitgem una bona recuperació.

2 comentaris:

  1. Com que podem escriure el que sentim, els Blasi Bernat volem dir que ens sentim agraïts, i volem felicitar a través del blog a tots els que formeu part del cicle inicial per la tasca realitzada durant el curs.
    Aquest blog ens permet viure el dia a dia del Marc amb més intensitat. Ens permet compartir en família experiències, emocions, vivències que esdevenen en l'àmbit escolar.
    Aquest blog és una oportunitat més per parlar, gaudir i aprendre de l'escola.
    Moltes gràcies Montse i a tot el cicle!!!

    ResponElimina
  2. Les gràcies són compartides. El treball de l'escola i de la família quan es comparteix el camí o part del camí, arriba on, junts, ens proposem.
    Montse i l'equip.

    ResponElimina

Recordes?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...